مهـــــــندســی شــــیـمــی
به نام او که سرخ رویی ما به مدد لعل لب اوست ///
درباره وبلاگ


بنام خدا سلامی چو بوی خوش هیدروکربنهای آروماتیک برشما که قلبهایتان همچون فلزات قلیایی الکترون های وجودتان را سخاوتمندانه به ما بخشیدند و مستحکم ترین پیوندقلبی را ایجاد کردند ، ما از با شما بودن چیزی فراتر از استوکیومتری زندگی ومولاریته شادیها آموختیم امیدواریم محلول زندگی تان همواره شفاف و معادلات زندگی تان پیوسته موازنه شده و پیوند خانوادگی تان یونی ترین پیوندها و بختتان همواره به سفیدی سدیم کلرید و محلول زندگی تان از عشق و محبت فراسیرشده باشد با بیشترین درصد خلوص دوستتان داریم وبا بالاترین غلظت به شما خوشامد میگوئیم کاربر گرامی شما میتوانید مطالبی که دوست دارید در سایت ما منتشر شود را برای ما ارسال نمایید.به این ترتیب مطلب با نام شما پس از تایید در سایت ما به نمایش گذاشته خواهد شد
آخرين مطالب
نويسنده

 

دانلود کتاب استاتیک مریام (کم حجم )
 

 

برای شما عزیزان در این ساعت کتاب استاتیک مریام ویرایش پنجم را قرار میدهیم که منبع بسیاری از اساتید است این کتاب را در اینترنت زیاد دیده ایم اما  با شناسایی مشکل همیشگی کاربران برای دانلود اینگونه کتابهای پرمحتوا که معمولا حجم زیادی دارند و برای همه قابل دانلود نیستند توانستیم حجم این کتاب را از 120 مگابایت به 32 مگابایت کاهش دهیم و کیفیت هم زیاد تغییری نکرده لینک هم بصورت مستقیم است. امیدوارم برای شما مفید باشد از این به بعد از اینگونه کتابها با حجم بسیار کمتر در سایت زیاد قرار میدهیم خیلی صحبت کردیم پس در ادامه به دانلود این کتاب ارزشمند بپردازید

 


برچسب‌ها: <-TagName->

ادامه مطلب ...
چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:, :: 21:59 :: نويسنده : پوریا جعفری
جزوه ریاضیات مهندسی استاد ابراهیمی
 
 
دانلود در ادامه مطلب

برچسب‌ها: <-TagName->

ادامه مطلب ...
یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 20:2 :: نويسنده : پوریا جعفری

 

اندازه فایل 23.24 مگابايت
تاریخ 29/3/1389
دفعات دانلود 190
 
 

برچسب‌ها: <-TagName->

ادامه مطلب ...
یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:, :: 19:56 :: نويسنده : پوریا جعفری

 solar heating systems دانلود کتاب حل المسائل انتقال گرما (هولمن)

علم انتقال گرما یا انتقال حرارت Heat transfer به تحلیل آهنگ انتقال گرما در سیستم می‌پردازد. انتقال انرژی از طریقشارش گرما را نمی‌توان مستقیماً اندازه‌گیری کرد ولی این انتقال چون به یک کمیت قابل اندازه‌گیری به نام دما ارتباط دارد، دارای مفهوم فیزیکی است.

شرط انتقال حرارت خود به خودی، اختلاف دما است. اگر دو سیستم در حال ارتباط با یکدیگر هم ‌دما نباشند، گرما از ناحیهٔ پر دما (گرم) به ناحیهٔ کم دما (سرد) جریان می‌یابد و این جریان تا زمانی ادامه می‌یابد که دو سیستم هم‌دما شوند. چون گرما به دلیل وجود گرادیان دمایی شارش می‌یابد، دانستن توزیع دما ضروری است.انتقال حرارت از جسم گرمتر به جسم سردتر و بالعکس به دلیل افزایش آنتروپی سیستم، خود به خودی است.مسئلهٔ توزیع دما و شارش گرما در بسیاری از شاخه‌های علوم مهندسی مطرح است. مثلاً در طراحی دیگ‌های بخار، چگالنده‌ها (کْندانسورها)، مبدل‌های حرارتی و رادیاتورها تحلیل انتقال گرما برای محاسبهٔ اندازهٔ آنها لازم است.
کتاب حل المسائل انتقال گرما (هولمن) به کوشش محمد سمیع پور نگارش شده است و مباحث زیر را پوشش می‌‌دهد:

  • مقدمه
  • هدایت حالت پایدار‌ یک بعدی
  • هدایت حالت پایدار‌ چند بعدی
  • اصول جابجایی‌
  • روابط تجربی‌ در انتقال گرمای جابجایی‌ اجباری
  • سیستم‌های جابجایی‌ طبیعی

 

 

دانلود  دانلود مستقیم :  ( ادامه مطلب )



برچسب‌ها: <-TagName->

ادامه مطلب ...
شنبه 22 بهمن 1390برچسب:, :: 23:53 :: نويسنده : پوریا جعفری

 heat transfer2 دانلود جزوه انتقال حرارت دانشگاه صنعتی شریف

علم انتقال گرما یا انتقال حرارت Heat transfer به تحلیل آهنگ انتقال گرما در سیستم می‌پردازد. انتقال انرژی از طریقشارش گرما را نمی‌توان مستقیماً اندازه‌گیری کرد ولی این انتقال چون به یک کمیت قابل اندازه‌گیری به نام دما ارتباط دارد، دارای مفهوم فیزیکی است.
شرط انتقال حرارت خود به خودی، اختلاف دما است. اگر دو سیستم در حال ارتباط با یکدیگر هم ‌دما نباشند، گرما از ناحیهٔ پر دما (گرم) به ناحیهٔ کم دما (سرد) جریان می‌یابد و این جریان تا زمانی ادامه می‌یابد که دو سیستم هم‌دما شوند. چونگرما به دلیل وجود گرادیان دمایی شارش می‌یابد، دانستن توزیع دما ضروری است.انتقال حرارت از جسم گرمتر به جسم سردتر و بالعکس به دلیل افزایش آنتروپی سیستم، خود به خودی است.

مسئلهٔ توزیع دما و شارش گرما در بسیاری از شاخه‌های علوم مهندسی مطرح است. مثلاً در طراحی دیگ‌های بخار، چگالنده‌ها (کْندانسورها)، مبدل‌های حرارتی و رادیاتورها تحلیل انتقال گرما برای محاسبهٔ اندازهٔ آنها لازم است.

جزوه انتقال حرارت دانشگاه صنعتی شریف در ۱۰۵ صفحه به کوشش آقایان مهندس سیامک کاظم زاده حنانی و مهدی کارزار جدی نگارش شده است. مباحث زیر در این  جزوه پوشش داده شده است:

  • مقدمه
  • انتقال حرارت هدایتی‌
  • انتقال حرارت دو بعدی
  • انتقال حرارت هدایت_ناپایدار و گذرا
  • انتقال حرارت جابجایی‌(جریان داخلی‌)
  • انتقال حرارت تابشی‌

 


 


برچسب‌ها: <-TagName->

ادامه مطلب ...
چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:, :: 11:44 :: نويسنده : پوریا جعفری

                                                            انتقال حرارت دانشگاه ماساچوست


انتقال جرم دانشگاه ماساچوست


برچسب‌ها: <-TagName->
چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:, :: 11:32 :: نويسنده : پوریا جعفری

 


روغنهاي مايع داراي پيوندهاي دوگانه يا سه گانه مي باشند و بالاصطلاح سير نشده هستند. براي اينكه انها را به صورت جامد در آورند كه دلايل آن در زير آمده است، آنها را به صورت اشباع در مي اورند، يعني تمام پيوندهاي دوگانه را به پيوند يك گانه تبدل مي كنند. براي اينكار انها را هيدروژندار مي كنند، يعني به هر پيوند اضافه، دو اتم ئيدروزن متصل مي نمايند. هيدروژن دار كردن به صورت واكنش آلكن هاي دررون روغن با گاز ئيدروژن H2 در حضور يك كاتاليزور انجام مي گيرد. اما هيدروژن دار كردن كاتاليزوري به دو صورت است، 1) استفاده از كاتاليزورهاي همگن 2) استفاده از كاتاليزورهاي ناهمگن

هيدروژن دار شدن ناهمگن روشي كلاسيك است و هنوز به طور گسترده مود استفاده قرا مي گيرد. كاتاليزور، فلزي است كه به ذرات ريز تقسيم شده است و معمولا" پلاتين، پالاديم يا نيكل مي باشد. محلولي از آلكن تحت فشار كم از گاز هيدروژن در حضور مقدار كمي از كاتاليزور به هم زده مي شود، واكنش به سرعت و به نرمي انجام مي گيرد. وقتي واكنش كامل شد، محلول محصول سير شده را به سادگي با صاف كردن از كاتاليزور فلزي نامحلول جدا مي كنند.

روش جديدتر هيدروژن دار شدن همگن، يك انعطاف پذيري را ارائه مي دهد كه با كاتاليزورهاي قديمي امكان پذير نيست. كه البته اين نوع در جامد كردن روغنها به كار نمي رود.

در زير اطلاعات مفيدي در مورد روغنهاي مايع آمده است:

روغنهاي مايع

روغنهاي مايع به مقدار زياد گليسيريدهاي اسيدهاي چرب اشباع نشده هستند. مهمترين اسيدهاي چرب اشباع نشده مي‌باشند كه همگي آرايش سيس دارند. اسيدهاي موجود در روغنهاي بادام و كرچك مي‌باشند كه عباتند از اولئيك اسيد ، لينولئيك اسيد و لينولنيك اسيد مي‌باشند. روغنهاي مايع بعلت داشتن پيوندهاي ? آسيب پذيرترند و لذا با هيدروژن‌دار كردن كاتاليزوري ، پيوندهاي دو گانه را از بين مي‌برند تا نگهداري آنها آسانتر گردد.

روغنهاي جامد و هيدروژن‌دار كردن چربيها

خيلي از روغنهاي جامدي كه در آشپزي مورد استفاده قرار مي‌گيرند، از هيدروژن‌دار كردن روغن دانه‌ها و غلات تهيه مي‌شوند. هيدروژن‌دار كردن چربيها با اينكه امكان نگهداري اين مواد فراهم مي‌سازد، ولي هضم آنها را در متابوليسم با اشكال مواجه مي‌سازد. اين چربيها موجب مسدود شدن رگهاي خوني و امراض قلبي مي‌گردند.

چرا روغنها را به صورت جامد عرضه مي‌كنند؟

•روغنهاي مايع خيلي زود با اكسيژن هوا تركيب و خراب و تند مي‌گردند. بنابراين با جامد كردن روغن از خراب شدن سريع آن جلوگيري مي‌شود.

• اگر روغن مايع را داغ كنند خيلي زود مي‌سوزد و خراب مي‌شود، اما مقاومت روغن جامد در برابر حرارت بيشتر است.

• بسته بندي و حمل و نقل روغنهاي جامد آسانتر است.

قياس روغنهاي مايع و جامد

از لحاظ تغذيه‌اي روغنهاي مايع نسبت به روغنهاي جامد و حيواني برتري دارند، زيرا

• روغن بايد در حرارت 37 درجه سانتيگراد بدن حالت مايع داشته باشد، در غير اين صورت هضم و جذب آن مشكل مي‌شود.

•  روغنهاي مايع از جذب كلسترول جلوگيري مي‌كنند. كلسترول ماده اي است كه اگر ميزانش در خون بالا رود، زمينه براي رسوب آن به صورت تركيبي با مواد ديگر در جدار رگها فراهم مي‌شود. افرادي كه از حمله‌هاي قلبي رنج مي‌برند، تقريباً هميشه ميزان كلسترول آنها بيش از مقدار طبيعي است، همچنين دانشمندان متوجه شده‌اند كه موارد شيوع بيماريهاي قلب و عروق در جوامعي كه رژيم غذايي آنها بيشتر از چربيهاي حيواني تامين مي‌شود، بالاتر از جوامعي است كه چربي رژيم آنها بيشتر از روغنهاي مايع مي‌باشد. اما روغنهاي حيواني به اندازه نياز براي تغذيه كودكان لازم است.

 


برچسب‌ها: <-TagName->
یک شنبه 16 بهمن 1390برچسب:, :: 1:6 :: نويسنده : پوریا جعفری
یک شنبه 16 بهمن 1390برچسب:, :: 1:1 :: نويسنده : پوریا جعفری

  Download Now


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 17 صفحه بعد


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




<-PollName->

<-PollItems->

P Ou Ria Jafari

Create Your Badge
مهندسی شیمی را در گوگل محبوب کنید

">

 

بهترين وبلاگ





تماس با ما
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است |طراحي : پوريا جعفري
?

تبادل لينک